Telescopische lichtmast bedieningen

De pneumatische lichtmasten van Luxtension met de modernste LED-lichttechniek zijn geschikt voor montage aan de buiten- of binnenzijde van bergingsvoertuigen, hulpverleningsauto’s, brandweerwagens en voertuigen van defensie. Bij het ontwerp stond bedieningsgemak voorop. Dit garandeert ook in stressvolle situaties een snel en zorgeloos gebruik. Hierdoor gaat, óók in situaties waar iedere minuut telt, geen kostbare tijd verloren. De bediening van de pneumatische lichtmasten is mogelijk door middel van een vast bedieningspaneel. Ook zijn er op afstand bedienbare pneumatisch uitschuifbare lichtmasten te koop.

Radiografische en draadloze bediening lichtmasten

De mastbediening van de telescopische lichtmasten kan zowel vast als via draadloze bediening worden uitgevoerd. Je kunt daarbij denken aan functies zoals heffen, draaien, kantelen en terugdraaien. Is sprake van een bedrade, dus vaste, bediening van de pneumatisch uitschuifbare lichtmast? Dan is het bedieningspaneel via een spiraalkabel verbonden met de elektriciteitskast. Er wordt gewerkt met geleiding voor de spiraalkabel om schade te voorkomen tijdens gebruik van de lichtmast. Wie kiest voor draadloze bediening maakt gebruik van radiosignalen. Draadloze (radio)communicatie met de telescopische mast is mogelijk binnen een bereik van maximaal 100 meter. Vanzelfsprekend heeft de gebruikte elektronica geen invloed op de andere technische apparatuur waarmee het hulpverleningsvoertuig of de bergingsauto is uitgerust. Met andere woorden er is geen sprake van ongewenste stoorsignalen die de hulpverlening of berging op wat voor manier dan ook negatief zouden kunnen beïnvloeden.

Bedieningsgemak pneumatische lichtmasten

Bij Luxtension staat de gebruiker van de pneumatische lichtmasten centraal. Door nauw contact met de gebruikers zijn wij in staat mobiele lichtmasten te ontwikkelen die volledig op de dagelijkse hulpverleningspraktijk gericht zijn. Dit zie je terug in de compacte vormgeving, de eenvoudige bediening en een nadrukkelijk oog voor veilig werken. Er is sprake van een aardlekschakelaar voor de bescherming tegen overbelasting en externe noodstopknop.

telescopische lichtmast bergingstruck Luxtension

Deel deze pagina:

Copyright Luxtension 2024 | Sitemap | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.