telescopische lichtmast bergingstruck

Lichtmasten voor voertuigen

De telescopische lichtmasten voor voertuigen  van Luxtension bieden intelligente oplossingen voor hulpdiensten toepassingen die een hoge kwaliteit masten vereisen voor optimale prestaties onder veilige omstandigheden. Ze bewijzen hun kracht op momenten die ertoe doen, onder welke omstandigheden dan ook. De lichtmasten zijn ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring en kunnen zowel bij uiteenlopende civiele als bij diverse militaire situaties worden ingezet. Ze onderstrepen hun meerwaarde daar waar het licht niet voldoende is om goed te kunnen werken. Kenmerkend voor deze uitschuifbare lichtmasten is dat deze aan de buitenzijde van het hulpverleningsvoertuig kunnen worden gemonteerd of aan de binnenzijde. In dat geval schuift de telescopische lichtmast bij gebruik door het dak van het voertuig. Door het gebruik van pneumatiek zijn de lichtmasten eenvoudig uitschuifbaar. Dit komt het gebruiksgemak op cruciale momenten ten goede. We onderscheiden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden.

Telescopische lichtmast voor Bergingsvoertuigen

Telescopische lichtmasten worden veel toegepast bij de berging van vrachtwagens, touringcars, campers en bij omvangrijke pech- of ongevallen locaties. In zulke situaties moeten vaak grote gebieden helder en contrastrijk worden verlicht. LED-lampen zorgen ervoor dat het licht zo gelijkmatig mogelijk wordt verspreid. Om die reden staan bergingsvoertuigen met een geïntegreerde, telescopische lichtmast garant voor een succesvolle berging in de schemering of ’s nachts. De Nederlandse lichtmasten leverancier Luxtension rust met grote regelmaat professionele bergingsvoertuigen uit met telescopische lichtmasten, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en corrosievrij aluminium.

telescopische lichtmast bergingstruck Luxtension

Mechanische lichtmasten voor Brandweerwagens

Veel situaties waarbij de brandweer moet uitrukken, vinden plaats in de schemering of bij nacht. In noodsituaties waarbij de inzet van de brandweer noodzakelijk is, is goed zicht letterlijk van levensbelang. De telescopische lichtmasten van Luxtension garanderen een optimale en veilige werkplek verlichting onder alle omstandigheden. De verlichting ondersteunt de brandweer bij het leveren van maximale prestaties. De LED-verlichtingstechniek zorgt voor licht waar dat nodig is en  creëert omstandigheden die sterk lijken op daglicht.

Pneumatische lichtmasten voor voertuigen van Defensie

Bij defensie vindt een deel van de interventies in de schemering of ’s nachts plaats. De telescopische lichtmasten van Luxtension verhogen de veiligheid en het rendement tijdens interventies. De telescopische lichtmasten met LED-verlichting creëren in een mum van tijd een locatie met voldoende helder en contrastrijk licht, waarbij iedereen zonder hinderlijke schaduwen zijn of haar werk kan doen. Door de ijzersterke kwaliteit van de pneumatische lichtmasten kun je in iedere situatie op deze lichtmasten vertrouwen. Ook in stressvolle situaties of bij hoge werkdruk staan de lichtmasten garant voor snel en zorgeloos gebruik.

Verlichting voor hulpverleners bij ongevallen

Hulpdiensten worden bij nacht en ontij opgeroepen om hulp te verlenen bij ongevallen, noodsituaties, brandbestrijding of rampenbestrijding. Bij een melding van een incident rukken zij met de grootst mogelijke snelheid uit om zo snel als mogelijk ter plaatse hulp te kunnen verlenen. In de meeste gevallen telt iedere minuut en mag niets over het hoofd worden gezien. De telescopische lichtmasten voor voertuigen van Luxtension bewijzen in deze situaties hun meerwaarde. De pneumatische lichtmasten zijn snel en eenvoudig uitschuifbaar, de LED-lampen zorgen voor een helder en contrastrijk licht, de bediening (op afstand of via vast bedieningspaneel) is eenvoudig en de hoogwaardige kwaliteit van materialen en onderdelen garandeert optimale betrouwbaarheid en maximale inzetbaarheid.

Telescopic lightmast for trucks

Telescopische lichtmasten voor voertuigen kopen

De telescopische lichtmasten voor voertuigen van Luxtension zijn bestand tegen de zware buitenomstandigheden, die bij hulpverlening en noodsituaties kunnen voorkomen. De pneumatische lichtmasten zijn perfect inzetbaar op plaatsen waar mobiele verlichting vereist is. De lichtmasten zijn zeer functioneel en gebruiksvriendelijk en zijn ontworpen voor optimale prestaties en maximale efficiëntie. De LED-lampen zorgen voor een diffuus licht, dat schaduwen vermindert en de kans op verblinding elimineert. Zo kunnen hulpverleners in de breedste zin van het woord, met sterke, tijdelijke buitenverlichting, goed, veilig en efficiënt hun werk doen. Onze pneumatische, uitschuifbare lichtmasten bieden verlichting in uitdagende, zelfs gevaarlijke toepassingen over de hele wereld. Luxtension heeft een brede range aan mobiele lichtmasten te koop en combineert dit met snelle service en vakkundig advies.

Telescopische lichtmasten voor professionals in de hulpverlening. Lichtmasten voor Bergingsvoertuigen✔ Defensievoertuigen✔ Brandweerwagens✔

Deel deze pagina:

Copyright Luxtension 2024 | Sitemap | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.