Telescopische Lichtmast LUX 4.1.3 | Handbediening

Merk: Luxtension

De telescopische lichtmast type LUX 4.1.3 is een complete verlichtingsmast en wordt als complete set geleverd. Deze telescopische lichtmast heeft een totale uitgeschoven lengte van 4.1 meter en is opgebouwd uit 3 buissegmenten. Deze lichtmast type LUX 4.1.3 is zeer geschikt voor bergingsvoertuigen, ...

Lees verder
Standaard lichtsterkte : 31.000 Lm
Standaard Lampenset: 2 x 216 Watt
Bediening : Radiografisch met afstandsbediening
Alle specificaties
Omschrijving

De telescopische lichtmast type LUX 4.1.3 is een complete verlichtingsmast en wordt als complete set geleverd. Deze telescopische lichtmast heeft een totale uitgeschoven lengte van 4.1 meter en is opgebouwd uit 3 buissegmenten. Deze lichtmast type LUX 4.1.3 is zeer geschikt voor bergingsvoertuigen, brandweerwagens, defensievoertuigen en hulpdiensten in het algemeen.

Het standaard geleverde verlichtingspaneel bestaat uit een set led lampen van 216 watt per stuk. De lichtopbrengst van deze lampen is 15.500 Lm en dat met een vermogen van slechts 216 W. Wanneer je er voor kiest beide lampen te gebruiken tijdens de werkzaamheden geven deze lampen een lichtwaarde van wel 31.000 Lm. De mast kan 360°draaien en zorgt daarmee altijd voor de juist omgevingsverlichting rond het voertuig en in het werkgebied.

Handbediening wil zeggen dat de mast in en uitgeschoven kan worden via een schakelkast die is geplaatst op werkniveau in het voertuig. De hellingshoek en de schijnrichting van de lampen moeten vooraf handmatig op niveau van de mast zelf ingesteld worden.

Specificaties
Standaard lichtsterkte : 31.000 Lm
Standaard Lampenset: 2 x 216 Watt
Bediening : Radiografisch met afstandsbediening
Voltage: 12-24 Volt
Total length folded: 1760 mm
Total length unfolded: 4052 mm
Minimum height above roof: 270 mm
Maximum height above roof: 2562 mm
Installation length: 1490 mm
Mount possibilities:
 • On the outside of the vehicle
 • Through the roof of the vehicle
Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Onderwerp*
  Vragen / Opmerkingen
  Copyright Luxtension 2023 | Sitemap | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.